La petita història d’aquesta caseta i el perquè de la web caminarmenorca.com

Crec que tenia uns deu anys quan acompanyava al meu pare a Sant Lluís. Record que solien agafar el bus de línia des de la plaça de l’Esplanada de Maó. Ell gestionava de manera desinteressada el petit patrimoni que una cosina seva  havia  deixat enrere quan es va veure obligada a   exiliar-se al sud de França.

Totes aquelles persones van passar, de la mateixa manera que anirem passant nosaltres, i jo vaig oblidar aquelles casetes i patis ben al centre de Sant Lluís.

Però al món hi ha persones que pensen en els altres i una d’aquestes bones persones em va donar l’oportunitat d’adquirir el solar al darrere de les casetes.

No ho vaig dubtar, crec que el meu pare ho hauria volgut, el meu germà hi venia d’acord i jo podria recuperar les arrels santlluïseres de la meva família paterna.

Va ser a l’estiu del 2016 quan vam poder acabar la construcció de la casa situada al carrer de Sant Esteve 37 i 39 i és curiós com  des del primer dia sempre m’hi he trobat com a casa meva.

Mai se sap que passarà en el futur però m’agrada pensar que algun dia els meus fills la reformaran, l’ampliaran i també s’hi trobaran com a casa encara que el seu treball els hagi portat a que la seva llar sigui enfora de Menorca.

Vivim a l’altra punta de l’illa, de manera que la casa estava tancada bona part de l’any i com que no volia llogar-la tot l’any vaig optar per aconseguir la llicència turística quan encara una casa d’aquestes característiques la podia obtenir.

Però ens agraden els experiments i el plantejament que feim per a desenvolupar l’activitat de casa vacacional ho és de vàries maneres.

Primer, per intentar visibilitzar la nostra oferta a través d’una petita web totalment independent de les grans plataformes web. En segon lloc, per intentar treballar amb uns complements de la nostra oferta clarament desestacionalitzadors, fora de les opcions  de sol i platja habituals dels tres mesos d’estiu. I per últim, per voler arribar a fer créixer el nostre projecte amb més cases per a  llogar  i amb un ventall de rutes de senderisme cada vegada més ample.

Si ets un dels nostres hostes et desitjam de tot cor que a la caseta del carrer Sant Esteve 37 t’hi trobis com a casa.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top