Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPD

 

Antoni Pérez Orfila (des d’ara caminarmenorca.com), en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: www.caminarmenorca.com, s’inclouen en els fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis de caminarmenorca.com. La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de caminarmenorca.com

Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

 

Caminarmenorca.com adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar el propi usuari a través d’email a: caminarmenorca@gmail.com oa l’adreça: Carrer de la Pau 48 2 07760 Ciutadella de Menorca

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantener-les actualitzades, comunicant els canvis a caminarmenorca@gmail.com.

 

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

 

En caminarmenorca.com tractarem les teves dades personals demanades a través del lloc web:

www.caminarmenorca.com, amb les següents finalitats:

 

1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través d’www.caminarmenorca.com, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.

 

2. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a www.caminarmenorca.com

 

3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat de caminarmenorca.com i del sector.

 

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment.

 

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

 

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demani la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

 

legitimació:

 

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

1. La sol·licitud d’informació i / o la contractació dels serveis de www.caminarmenorca.com, els

termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la seva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

 

destinataris:

 

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a caminarmenorca.com llevat obligació legal.

 

 

 

Drets propietat intel·lectual

 

Caminarmenorca.com és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial,

“Know how” i tots els altres drets guarden relació amb els continguts del lloc web www.caminarmenorca.com i els serveis oferts en el mateix, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació i / o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, delsitio web www.caminarmenorca.com sense el consentiment previ i per escrit.

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top